Our Services

A Vám-Zoll Consulting Kft. szolgáltatásai két fő üzletágba sorolhatóak: vámmal kapcsolatos szolgáltatások és szállítmányozás. Ezeken kívül komplex szállítmányozási feladatokat is vállalunk, a tervezéstől a kivitelezésen át az elszámolásig, adminisztrációig.
A vámtanácsadáson kívül vámkezelések sorozatos lebonyolítását is vállaljuk partner vámügynökség bevonásával, 2009 óta pedig cégcsoporton belül, 100%-ban saját, önálló vámügynökséggel valósítjuk meg elsősorban komplex vámkezelési folyamatok lebonyolítását.
A Zalapapír Kft. egyszerűsített vámeljárási, önadózási engedélyekkel rendelkezik, s ezeket előzetesen auditált, megbízható megbízóinkra is kiterjesztjük.

Stratégiai partnerünk az interkontinentális ill. EU-n belüli szállítmányozásban és a kapcsolódó vámkezelésekben immár 5 éve az Intereuropa DD, a nyugat-balkáni térség legrégebbi logisztikai cége.

Az Intereuropa révén jelen vagyunk Szlovénia minden jelentősebb határátkelőjén, ill. a koperi kikötőben a vámügynöki szolgáltatások terén, Koperben a raktározási, konténerkezelési, közúti vagy vasúti felfuvarozási tevékenységeken keresztül is.

A szállítmányozás terén abban különbözünk más nagy szolgáltató versenytársainktól, hogy a személyes ügyfélgondozás nálunk kiemelt szerepet kap, s az éppen megvalósuló folyamatokról az interneten rendkívül gyors információáramlást biztosítunk.

Az alábbi linkekre kattintva megismerheti főbb szolgáltatásainkat:

Szállítmányozás

Vámügynöki szolgáltatások

Speciális, egyedi projektek